otrdiena, 2016. gada 17. maijs

Semināri vecākiem par dūlas atbalstu dažādos dzīves posmos!

Kopā ar savu kolēģi, lielisku cilvēku, fantastisku dūlu un brīnišķīgu draudzeni Dainu Kleimani jau no nākamās nedēļas vadīsim 2 diezgan plašas un piesātinātas nodarbības vecākiem par dūlas atbalstu! :)
Māmiņai, bērniņu gaidot, tiek dots laiks, lai sagatavotu sevi gan emocionāli, gan fiziski sava bērniņa dzemdēšanai. Neviens cits jau mūsu vietā nepiedzemdēs, tāpēc izlemt par gatavošanos/negatavošanos šim īpašajam mirklim arī varam tikai mēs pašas :) Ir svarīgi apzināties to, kādu atbalstu mēs, savu ceļu ejot, varam saņemt - kas der man, kas noteikti nav "manējais", ko es īsti vēlos un ko darīšu, lai to sasniegtu. Dūlas iet līdzās mammām šajā ceļā, klausās, dzird, jautā, sniedz informāciju, atbalsta sievieti viņas informētajās izvēlēs, kādreiz neizprotamās sajūtās, satraukumos, bailēs un tas nav viss :)
Ja Tev nav īsti skaidrs, kādu atbalstu vari saņemt no dūlas plānojot bērniņu, gaidību laikā, dzemdībās un pēc tām, nevari īsti saprast, vai tas ir kaut kas priekš Tevis, mēs labprāt tiksimies ar Tevi nodarbībās "Kates skolā", kuru laikā caur sajūtām, informācijas sniegšanu, kopīgu darbošanos centīsimies jums ļaut "izgaršot" to, kā ir būt dūlas klientei :)
Sīkāk pievienotajā afišā.


Piesakies: ilga.sirmele@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru